Sitter i skolan som vanligt. Är sjukt yr och hade mycket hellre stannat hemma i min säng. 
Kan någon förklara detta för mig? Jag ville ju kolla om de fått in något nytt! Nu när jag fått lön och allt!
Slog i huvudet igår, i en stupränna. Ja ni hör ju själva hur det låter. Men jag lyckas med allt. Är nog den klumpigaste i min släkt och har alltid varit. Har haft sån huvudvärk och yrsel och nu har jag börjat må illa också. Bara jag inte fått hjärnskakning IGEN! 
Hade ju det i sommras på Stadsfesten... Inget jag vill ha igen så snälla söta rara huvud var så snäll och må bra! Tack i förhand! 
 
Imorgon kommer syrran hem! Blir skojjj!
Haha jaaaaag vet inte vad jag håller på med på bilden...
Min lärare var så gullig idag så vi fick sluta 11:40! Sjukt härligt! Har legat och kollat massa gossip girl sen jag kom hem. Nu tänkte jag försöka plugga lite och städa lite i mitt rum. 
Sitter i skolan och inväntar fackteckningen. Efter det har vi håla från 11:40 till 15:10! Det är ju så skoj! Funderar dock på att mejla min lärare och fråga om jag kan arbeta hemma...
Skulle vara mycket skönare.
Sovmorgon är det bästa som finns!  Är jätte utvilad nu så springer runt och dansar till musiken på högsta volym.
Nu ska jag fixa det sista sen blir det att springa till skolan! 
Har inte haft så mycket att göra så slängde ihop något collage. Men klaga inte över fulheten var mitt första collage! 
Something 
Äntligen hemma från jobb och skola. Nu väntar jag på att maten ska bli klar sen blir det att plugga in redovisningen jag ska ha imorgon. Tur som var har jag i alla fall sovmorgon. Eller jag har för mig det, måste kolla upp det så jag inte kommer 2 timmar försent! Hade ju vart super fint!
Snacka om bra start på morgonen jag och Ellie gjorde en super proffsig redovisning! Engelska läraren verkade jätteglad över vår redovisning så det känns riktigt bra. Nu ska jag leka lite i illustrator!
There is a place in the distance
A place that I've been dreaming of, oh
No time and place don't excist and 
We can dance like there's no tomorrow
Är snart färdig pluggad för idag. Nu ska jag dock ta en liten paus för börjar tappa rösten. Skulle ju vara jätte fint om man kom till engelskan imorgon och skulle redovisa och inte har någon röst kvar... Nä nu ska jag dricka lite O'boy och gosa ner mig i min säng och glo på någon serie. 
Min snygga keps jag köpte i Stockholm!
Har ett engelska arbete om mode i USA och Canada. Så bestämde mig för att skriva om de populäraste modeveckorna. Går väl sådär med allt skrivande, redovisningen är imorgon så borde väl kanske skynda mig på lite. Egentligen borde jag vara glad över att jag får ha en redovisning om något som jag tycker om. Men känns ju så tråkigt när det blir ett måste och inte sådär frivilligt. Det värsta är ju dock att vi haft så lite tid på oss att skriva. Men men min lärare vill inte riktigt som jag. Vi kommer nog inte riktigt helt överens, han vill att allt ska gå super duper fort. Men vi går väl inte i skolan för att lära oss att skriva stora arbeten på bara ett par timmar? Har jag uppfattat allt fel, eller har jag valt en skola där man tävlar om att vara snabbast i allt? 
 
Visst jag förstår ju om man kanske går en idrottslinje och ska springa, då är det ju en självklarhet att man ska vara snabbast. Men på en engelska lektion? Nej man borde få skriva uppgiften i sin takt och inte sätta en deadline veckan efter vi fått uppgiften. Ge oss fler dagar/veckor på oss. Istället för 1 vecka kan vi väl iallafall få 2-3 st veckor? 
 
Idag så består min söndag av massor av plugg. Har massor av redovisningar den här veckan och sen veckan efter påsklovet. Så lika bra att bli färdig idag. Ska även skriva klart mitt kompendium som jag skrev ca 2-3 sidor på igår. Dock hade man ju gärna tagit en promenad i det fina vädret eller dragit till gymmet. Men mina ben gör fortfarande ont. Så får väl vila tills jag känner mig helt återställd i benen.
Nu ska jag plugga några timmar innan jag uppdaterar igen.
Sitter och pluggar mitt i natten. Men jag är inte trött utan är så himla pigg. Så tänkte att jag kunde plugga tills jag blir så trött att jag måste gå och lägga mig och sova. Bästa sömnmedlet är ju ärligt talat massor av plugg. Så nu ska vi se hur många sidor jag lyckas skriva innan jag somnar! Är klar med 1 sida än sålänge har väl typ 5 kvar minst...
Let's GO!
Är så kär i randiga kläder, så då är jag så lycklig över att svart/vitt/randigt är inne i vår! Den här sjukt snygga ärmlösa skjortan/blusen köpte jag för någon hundralapp på H&M! I LOVE IT!
Har tillbringat min eftermiddag med lillsyrran! Stylade henne lite med mina kläder. Sen lekte vi fotografer! Allibrall!
 
 
Härligt väder ute! Skulle jätte gärna ta en powerwalk men mina ben vill ju bara inte göra som jag vill. Pojkvännen stack just så ska städa lite i mitt rum sen ta en snabb dusch. Sen får man väl se vad kvällen bjuder på. Blir väl antagligen plugg...
 
Äntligen fredag igen! Slutar skolan vid fyra idag men har mer än två timmars håla så tänkte dra in till stan och kolla kläder. Har inget bättre för mig på håltimmen ändå. Nu har jag samhälle vi skriver om organisationer och sekter och sånt skit. Lite intressant men sitter hellre och gör annat om jag ska vara ärlig. Dock så har vi typ gjort klart allt så blir ju fin fint!
Ge mig sommar nu! Sitter och kollar på bilder från i sommras och jag längtar så mycket tills värmen nu! Vill gå i shorts och tunna kläder. Kan ju säga att shortsen på bilden har jag faktiskt gjort själv! (Stolt) ((Kul att det finns liknande att köpa överallt typ dock gjorde jag väl mina short för 50 spänn eller nåt))
Min älskade Musse Pigg tröja!!!
SMULTRON FÖR TUSAN!
 
Allt för mig denna snöiga dag så säger God Nachos och gosar ner mig i min kalla säng!
Kan det inte bara ta slut snart? Känns som att jag blir sjuk bara för att det kommer så mycket snö. Jag vill ha sol och värme! Ska man ta en sista minuten till något varmare land nu eller? Känns nästan värt det...
Tänk att ligga i solen hela dagen och inte behöva tänka på något alls förutom värmen!
Åh vill resa nuuuu!!!
Bilder från Barcelona från maj förra året!
Min fina träningsplan tänker tydligen slänga sig själv i väggen. För mina ben har bestämt sig för att få halsfluss. Eller ja det känns ju som halsfluss fast i smalbenen och nu har det börjat stiga till knät och låret... Dock så gör det ju inte ont när jag sväljer utan när jag rör på mina ben. Så ja man kan väl säga att varje dag är en "pain in the ass". Dock får man ju byta ut "ass" till "bone". Aja nu ska jag sluta klaga, men jag är faktiskt ledsen . Jag vill ju springa! Jag älskar ju att springa och så bestämmer sig mina ben för att få "Benfluss". 
 
Dumma immunförsvar som är öppen för allt...
 
Nu ska jag och min "benfluss" mysa ner oss under en varm filt och försöka skriva klart det där dumma kompendiumet.
Här får ni en trevlig bild på mig i mina bättre dar. När jag posar i min älskade skinnjacka!
 
ÅHHHHHH GRYMT PANDA DA PANDA HAR VART SÅ GULLIG OCH LAGT UPP TVÅ NYA GRYMMA LÅTAR!
 
(länkar till spotify) ÄLSKA!
 
Drömde en sån hemsk dröm inatt. Den var jätte knäpp också, kan ju dock vara för att jag själv är lite knäpp. Men att drömma om röda och gröna igelkottar som är "giftiga" och kryper/klämmer sig fast på ens rygg, ja då är det ju lite udda. I drömmen skrek jag även till mamma att hon skulle ta bort den men hennes svar var "Jag har annat för mig!". Då skriker jag istället efter pappa men han tar inte heller bort dem utan kommer med "Jag måste göra klart det här, sluta störa mig!". Snacka om att jag var arg,rädd och ledsen. Till sist så vaknade jag upp bredvid min pojkvän. Dock med massa tårar över hela ansiktet. Han har retat mig hela dagen nu...
 
Så man kan väl officielt säga att jag har igelkottsfobi! Och jag som till och med kommer från Gotland där det kryllar av igelkottar...
Stackars mig!
Har engelska lektion just nu! Fick en helt okej uppgift, ska skriva om modet i USA/Canada. Blir väl skoj, bättre än det vanliga iaf. Nu ska jag leta massa information så hej svejs så länge!
Ville visa mitt fina foto jag tog för något år sedan! Lägg märke till den lilla lilla skalbaggen i hörnet av bilden! Märkte den inte förens härom dagen.. Så himla söt, hihi! 
"It's the little things that makes life big "
Ja det där med att plugga gick ju helt åt skogen. Dock den där biten där jag skulle försöka undvika pluggandet gick jätte bra! Sitter här nu klockan 23:08 och har inte skrivit någonting! Inte ens en liten liten bokstav eller punkt. Jag har istället spenderat min dag med träning, mobilspel, skrivit med pojkvännen, pratat med min morbror och kusin, spelat wii, ätit i massor, suttit vid datorn och bara glott. 
Ändå så kör jag fulingen jag brukar köra när jag pluggar!
"Mamma får jag ta glass? Snälla! Måste ha något så jag kan plugga klart det jag håller på med!" 
I vanliga fall brukar det faktiskt vara så att jag faktiskt skrivit eller gjort lite av det jag ska. Men den här gången var jag bara sugen på glass för att kunna undvika att plugga.
Nu är jag för trött för att plugga också och som ni märker så sitter jag här och skriver en hel novell istället för att använda mina fingrar och tagenter för att skriva klart mitt kompendium. Men shit the same det finns en dag imorgon! (Även fast dagen imorgon inte har någon tid för plugg!)
 
Morgondagen blir go hoppas jag iaf! Skola - jobb - pojkvännen! Kan ju inte bli bättre? 
Fast jo det kan det, skulle ju lika gärna kunnat sitta på andra sidan jordklotet med en fet drink i min ena hand och min pojkväns hand i den andra. Men men det är ju bara önskedrömmar!
Nu ska jag ta och skriva en bokstav i mitt kompendium så jag ändå kan säga:
"Jag skrev faktiskt på mitt kompendium igår! Visst är jag duktig! "
 
God Nachos!
Ja det där med att plugga gick ju helt åt skogen. Dock den där biten där jag skulle försöka undvika pluggandet gick jätte bra! Sitter här nu klockan 23:08 och har inte skrivit någonting! Inte ens en liten liten bokstav eller punkt. Jag har istället spenderat min dag med träning, mobilspel, skrivit med pojkvännen, pratat med min morbror och kusin, spelat wii, ätit i massor, suttit vid datorn och bara glott. 
Ändå så kör jag fulingen jag brukar köra när jag pluggar!
"Mamma får jag ta glass? Snälla! Måste ha något så jag kan plugga klart det jag håller på med!" 
I vanliga fall brukar det faktiskt vara så att jag faktiskt skrivit eller gjort lite av det jag ska. Men den här gången var jag bara sugen på glass för att kunna undvika att plugga.
Nu är jag för trött för att plugga också och som ni märker så sitter jag här och skriver en hel novell istället för att använda mina fingrar och tagenter för att skriva klart mitt kompendium. Men shit the same det finns en dag imorgon! (Även fast dagen imorgon inte har någon tid för plugg!)
 
Morgondagen blir go hoppas jag iaf! Skola - jobb - pojkvännen! Kan ju inte bli bättre? 
Fast jo det kan det, skulle ju lika gärna kunnat sitta på andra sidan jordklotet med en fet drink i min ena hand och min pojkväns hand i den andra. Men men det är ju bara önskedrömmar!
Nu ska jag ta och skriva en bokstav i mitt kompendium så jag ändå kan säga:
"Jag skrev faktiskt på mitt kompendium igår! Visst är jag duktig! "
 
God Nachos!
Såhär såg min träning ut idag!
Uppvärmning : 10 minuter powerwalk på löpbandet. (Ca 1 km)
Löpband : ca 20 minuters intervall träning. (ca 3 km)
Crosstrainer : ca 15 minuter lite smått styrka och för att varva ner. (ca 2 km)
 
Mår toppen nu, använde även stretch maskinerna för att stretcha lite så att jag inte få sån himla träningsvärk. Körde intervallerna på så sätt att jag tog i allt vad jag hade i 1 minut och då menar jag verkligen ta i det hårdaste, sen powerwalk i 2 minuter sen 1 minut igen osv osv.
 
Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag kolla på första harry potter filmen. (undviker mina läxor! shhh.)
 
Haft en mysig och härlig fredag och lördag med min pojkvän. Igår när min pojkvän dragit hem tog jag och mamma en promenad till affären och handlade tacos och naturgodis. Jag är inte lika sugen på vanligt godis som jag var förr, antar att träningen ger en bra effekt där med. Jag har liksom tröttnat på den där söta och sliskiga smaken. Men nu ska jag och mammsen dra och springa några kilometer. Efter det blir det att plugga materialkunskap, matte, samhälle och fackteckning. Så min uppdatering lär vara jätte låg som den vart hela helgen. Men ska försöka trycka in något litet inlägg så fort jag kan! 
 
Har tråkigt så fotar vatten strålar...
blubb blubb
Äntligen fredag, ska snart hoppa in i duschen och bli fräsch. Sedan blir det att sitta och vänta på att min kära pojkvän ska sluta skolan så att han kan komma hit någon gång. Har haft en ganska knasig dag idag. Men alla dagar kan inte vara normala. Hade iaf en mysig lunch på två timmar med min väldigt goa vän! 
Eller jag vet ju inte hur hon smakar men hon är Go! 
Nu ska jag dunka musik och dansa och sedan ta en dusch! PUSS!
Imorgon så blir jag barnvakt till min skitunge till syster sen ska hon ju självklart ha en kompis som sover över. Säger bara att jag lär gå under efter det här. Lär behöva massvis med agressiv träning för att få bort mina agrissioner jag får när min lillasyster beter sig som en skit...
Aja får väl göra det bästa av situationen.
Kom precis hem från 45 minuters träning! Tränade både på springband och crosstrainern. Kunde inte riktigt springa konstant i 5 km idag, mina körtlar och min kropp var inte på samma humör som jag ville.
Men men på lördag ska jag tvinga pojkvännen till att ta en powerwalk med mig och på söndag blir det nog lite yoga. 
Min kropp var nog inte riktigt beredd på att jag ville börja hårdträna till ett halv marathon.. HIHI!
Slutade tidigt idag och imorgon börjar man inte förens 14:40. Så mitt humör är på topp idag! Förutom snön som lagt sig på marken IGEN.. Åh vill ha sol och värme så jag slipper frysa ihjäl när jag inte hittar mina vinterskor... Fick ha converse idag, får väl tacka mitt guldfiskminne om jag får en rejäl förkylning. Nu ska jag borsta igenom håret och springa iväg på min allra första Jobbintervju! Snacka om att jag är nervös...
 
Fin växt på tv bordet!
Tycker det är lite överdrivet av Aftonbladet att skriva om Justin Biebers hamster... Snälla, skriv mer om nyheter som intresserar och är viktigare än Justins döda hamster. Om ni nu ska skriva om kändisars döda djur så kan ni ju lika gärna döpa om er till djurbladet eller nåt liknande. Låt Justin sörja sin hamster ifred och skriv istället om nyheter om annat. Som till exempel vad som händer mellan USA och Nordkorea? Man undrar mer vad som händer där än om en hamster... 
Men om ni nu ska skriva om döda hamstrar så kan ni ju alltid nämna alla döda hamstrar...
 
Sitter och lyssnar på musik och längtar efter pojkvännen och helg. Om tiden bara kunde gå snabbare... Imorgon ska jag på min första arbetsintervju! Hoppas jag får jobbet annars får jag väl se vart jag hamnar i sommar. Om jag inte hittar något får jag plocka flyghavre hos morbror! Skulle vara fint att gå på åkern i några månader med pollenallergi...
Nu ska jag koka nudlar och äta dem också!
Här får ni en blommig bild jag tog idag. ROSA till och med! (Y)
 
Fått hem min vinst! Vann första säsongen av serien GIRLS!! Så fort jag får chansen ska jag glo igenom hela säsongen, längtar!! Var med i en tävling på Egoinas blogg.
 
TACKAR TUSEN GÅNGER OM!
 
 
Kom hem från träningen för typ en timme sen, har inte orkat röra på mig. Idag spran jag 5 km på ca 34 minuter. Ganska bra dock sprang jag inte hela tiden... Har sån träningsvärk och idag var jag verkligen inte motiverade men jag sprang ändå. Kan dock vart för att jag inte ätit något på flera timmar och bara slängde i mig en banan för att klara av att springa. Men men imorgon tar jag ett yoga pass eller en lång promenad ute, det beror på vädret och träningsvärken! 
Nästa gång jag springer 5km(torsdag) så ska jag springa under 34 minuter och försöka springa konstant. Jag ska klara springa 21 km i juni! Så tänker inte ge upp! Nu ska jag plugga och äta glass.
Bajs håltimmar hela långa veckan! Tuggar tuggummi och smörjer händerna det är vad jag och resten av klassen gör på våra håltimmar... 
Hej jag kan inte stå stilla när folk tar kort på mig! Nu ska jag sitta och läsa bloggar tills jag dör!
Fryser fötterna och händerna av mig! Kommer dö om det inte blir varmare snart. Jävla skit snö och kyla! Idag när jag vakna hade jag världens träningsvärk, sjukt skönt... Orkade inte ens sminka mig men gick till skolan iallafall. Har haft en lektion idag som slutade 09:40 och nu sitter jag här i skolan och har gjort det sen 09:40 för min andra lektion börjar inte förens 13:40!! ÄLSKA LIVET! #YOLO #YOLO #FISH #SWAG #LOL 
IRONIiiinx.fjhdsz
Sitter och käkar någon slags fruktsallads grej fast med bara jordgubbar! Najs med jordgubbar, nu när snön ligger på marken igen...
Pluggar även lite textil och läder.
Har nu lagt upp ett mål med min träning. Jag ska vara med på ett lopp på 21 km i sommar. Så nu ska jag verkligen ta tag i min träning och börja träna oftare och mer regelbundet. Nu tränar jag typ 1 gång på 1 vecka sen går det tre veckor så tränar jag 1 gång igen... Men nu ska det bli ändring! Mitt mål är att orka springa 21 km den 29 Juni det vill säga att jag har ca 3 månader på mig att träna min löpning och konditionen.
Har smått börjat planera hur jag ska träna i veckorna. Så för att få mig ännu mer motiverad ska jag sätta upp mål och belöningar för varje framsteg jag tar!
Såhär vill jag att mina träningsveckor ska se ut framöver:
Måndag: Vila (eventuellt 30 min pw)
Tisdag: löpning - 30 min eller 5 km
Onsdag: rask promenad + yoga
Torsdag: löpning - 30 min eller 5 km
Fredag: Vila
Lördag: 30 min pw
Söndag: löpning - 30 min eller 5 km
 
Mitt första mål är att kunna springa 5 km utan att gå/jogga. Eftersom jag i stort sätt börjar på botten så kommer det nog ta några veckor innan jag orkar med det. Men med rätt vilja så borde det funka!
Jag sprang faktiskt 6 km idag och har inte tränat på 3-4 veckor! :)
 
Jag efter mitt första Yoga pass! Älskar yoga nu! :)
 
Var och gymmade nyss. Sprang 6 kilometer på löpbandet, passade även på att glo lite på tv samtidigt som jag värmde upp. Vet ni vad jag såg?! The following börjar på TV4 ikväll klockan 21:00! Så missa inte den serien nu!
Den är grymt bra och spännande. Nu ska jag slänga in mig själv i duschen sen blir det att plugga massor av matte och engelska. Imorgon blir det första skoldagen på 7 veckor. Jag är inte ett dugg taggad, hade hellre kommit tillbaka till praktiken imorgon. Men men man får inte alltid som man vill.
Hörs senare nu ska jag duscha sålänge så att jag ser ut som ett russin! 
Vissa dagar orkar jag verkligen ingenting. Kan sitta där och le som att inget hänt och som att jag mår på topp när jag egentligen skriker inombords. Jag är nog inte ensam om att känna så. Jag gillar i allafall min nya jacka! Men känner inte för att visa ansiktet.
Har kollat på drilltävling i 6 timmar idag! Hejade på mina kompisar som tävlar och tränar drill. Kan ju säga att dem var grymma, de tog till och med hem silver! Nästa gång tar dem guld! 
Ska nu kila iväg till min pojk! Har tagit massa flummiga bilder med min lillasyster. Här får ni ett rött(?) smak prov. 
Hihi tack kära lillasyster! (du får gärna fortsätta vara såhär gullig, tack!)
Nu så kilar jag iväg! Önskar er alla en grymt mysig fredagskväll med massa chips och andra onyttigheter eller nyttigheter! 
 
Hade min sista praktik dag idag! Så som belöning fick jag en blus! Sen så blev jag så sugen på en skinnjacka och en kofta så dem fick hänga med också. Kommer sakna att åka till butiken varje dag. Vill inte tillbaka till skolan, trivs bättre med att jobba! Men men när jag gått ut skolan får jag försöka hitta något bra jobb och få jobba tills jag inte orkar mer! 
Här är bilderna på plaggen jag köpte och leopard blusen var min belöning!
Älskar min nya skinnjacka! :)
Snart ska jag dra till min sista dag på praktiken! Men innan jag cyklar till bussen ville jag visa mina fina knappar på min fin fina blus. 
Borde vara med i serien 2 broke girls ju! Skulle ju passa perfekt älskar baka muffins. Särskilt med min muffins maskin jag fick av min underbara farmor!
Här kommer bilder på mina fina "igelkotts" muffins! 
 
             Söt igelkott..
Skulle visa att det var kladdigt innuti min fina bakelse! Men jag är inte så bra på det där med att fokusera på rätt saker..
Igelkottsfamiljen! (Jag vet jag suger på att ta kort! Men alla kan inte vara proffs!)
En liten bättre bild på kladdet! 
Sen ville jag visa min muffins som blev lite fail! Men som sagt alla kan inte vara proffs! + Jag tycker den ser väldigt söt ut, lite unik så som jag tycker om det!
 
Det var allt för mig denna kväll! Så GODNACHOS!
Kan nog vara så gullig och skriva receptet i ett annat inlägg om det är någon som är intresserad!
Nu ska jag baka! Så ska ta kort på mina fina bakverk när dem är klara och lägga upp dem här! Så mer uppdatering om en timme eller två!
Kyss sålänge!
Åh jag är så glad så jag springer omkring och gråter,skrattar och hoppar på samma gång! JAG SKA ÄNTLIGEN FÅ  SE PANDA DA PANDA! så som jag gått och väntat. Skulle kollat på honom 2 dagar på raken i höstas men han ställde in för det var någon nära som gått bort. Så det förstår jag fullständigt att han ställde in. Men nu gjorde han mig överlycklig! HAN KOMMER TILL EMMABODA FESTIVALEN!!!! Och jag kommer också till emmaboda festivalen! Så är den lyckligaste på planeten typ! 
 
Måste nog vara vädret som gör mig så glad med! Så här får ni lite bilder på vad jag såg i min trädgård idag!
Har inte den där foto talangen men dem fina blommorna och min braiga kamera hjälpte mig lite!
 
Nu ska jag fortsätta springa runt och skutta omkring i huset! 
Hihi tänkte införa en liten Hiss/diss grej! Men jag tänker döpa om det och göra det till mer min grej.
Så tyckte att nutella passade perfekt för hissarna! Nu ska jag bara komma på en till dissarna! :)
1. Resa till minst 10 nya platser!
Jag älskar att resa och jag älskar att se nya ställen. Så jag vill gärna resa en massa till innan jag dör!
 
2.Besöka nutelleria!!
Jag älskar nutella! Att få besöka nutelleria är nog största drömmen just nu. Haha vilken nörd och tjockis jag är men men vem säger nej till nutella?
 
3.Köra en gul ferrari.
Jag har alltid velat köra en gul ferrari som i filmer och köra sådär super fort och se super snygg ut! Ska göra det innan jag dör!
 
4.Ha ett eget hus.
Jag vill inreda och designa mitt egna hus och få välja precis hur huset och innehållet ska se ut. Sjukt mysigt att bo på ett ställe där man fått bestämma allt själv. Jag gillar att få bestämma över mina saker därför vill jag ha ett eget hus. hihi!
 
5.Bo i ett annat land.
Det är ett stort stort plus om jag får ha mitt underbara hus i ett annat land. Älskar London, så London hade vart perfekt. Men om det inte skulle bli London får det gärna bli en tropisk ö eller en stor shoppingstad!
 
 
Hade inte så mycket att göra så tänkte ut fem grejer jag vill göra innan jag dör. Just nu står jag antagligen och packar upp kläder och larmar på min praktik. 
 
 
Stressade mig upp till skolan trots att jag mådde så illa att jag skulle kunna spy. Så kommer jag fram till klassrummet, så har vi ingen lärare och ska bara läsa igenom ett häfte sen så får vi gå! Det där häftet tog 5 minuter att läsa igenom... Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå fortare så jag kan ta bussen till min praktik. Kunde ha sovit fram till nu om jag vetat om att vi inte hade någon lektion! 
 
Ska sätta mig och skriva något tidsinställt blogginlägg så jag får något att göra i allafall..
Efter att ha suttit och räknat matte i 6 timmar så ger jag upp! Allt jag ser framför mig är bara 13349034190267312604621. Snacka om irriterande... Jag ska dock läsa igenom alla "hjälpmedel"/instruktioner i matteboken innan jag somnar. Tänker räkna matte hela veckan så jag verkligen lär mig. Vill att min hjärna ska vara i topp när det är dags för prov. Så lika bra att börja nu så man inte sitter natten innan och pluggar som ett as.
Så nationella provet om någon månad kommer jag förhoppningsvis klara galant!
 
Ska ladda upp med massa frukt och annat gott när jag pluggar imorgon så att jag orkar plugga i 6 timmar imorgon med. 
På dem här sex timmarna har jag matat i mig 1 kopp kaffe,2 glas juice, 3 glas vatten, 1 stor mugg med te och så en apelsin. Snacka om att jag fick springa på toan ett ex antal gånger. Men det vare värt annars hade jag somnat efter en timme.
 
Men nu ska jag ha ansiktsmask i 10 minuter sen så ska jag sova!
Så sista inlägget för idag!
 
Sitter och räknar lite matte. Men när jag pluggar får jag ofta för mig att göra massa annat samtidigt som till exempel nu. Gick ch gjorde en kopp kaffe sedan tog jag fram mina tre favorit nagellack och tog kort på dem. Lite sådär lagom random. Tog även en bättre bild på mitt nya skal från jfr! 
Så nu tänker jag lägga upp bilderna här sedan plugga tills jag svimmar!
BIK BOK dem har börjat sälja smink!!
              Var en present så har inte en aning vartifrån men älskar det! :)Mitt fina mattepluggande som inte blir gjort...
Mitt skal jag vann från JFR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vaknade för någon timme sedan. Igår var jag ute på äventyr med min kompis. Måste erkänna att det var ett ganska knasigt och onödigt äventyr. Idag så kommer min pojk hit så borde städa mitt rum och ta en dusch så jag  är sådär super fräsch! Men jag orkar inte röra på mig just nu så sitter kvar här framför datorn.
 
Juste jag gillar att läsa andras bloggar så länka gärna eran blogg här under i en kommentar eller nåt!