Gjorde nyss värsta multivitamin smoothien! Sjukt god! Ska fortsätta mumsa i mig den och tagga(skulle inte stå ragga.. dumma autocorrect!) inför ikväll!

Förlåt för dålig uppdatering men har haft så mkt annat för mig än att blogga. Ville bara skriva ett snabbt inlägg om att det inte var någon botox. Hade bara lyckats få en finne över läppen så hela min läpp svullna upp. Så det såg ju ut som botox, det gick inte heller att röra på läppen. Kändes som att jag hade vart hos tandläkaren och så hade det råkat komma bedövning på läppen. Snacka om jobbigt!
Nu ska jag cykla iväg till skolan! Ciao!
Måste ju lägga upp en bild på hur mina läppar såg ut innan. Dock får det bli en bild från några dagar sen. 
Man ser ju att min överläpp förstorats! hihi love it!
Var idag på en klinik och fixa min överläpp lite.
Vad tycks?

Är i skolan och det är äntligen fredag. Dock så regnar det ute... Men men ska ändå bara mysa med pojkvännen ikväll. Hoppas verkligen det blir finare väder på Valborg. Nu ska jag käka!

Ansträngde mig lite och nu funkade det fixa fram lite bilder på mitt inköp. 
Försökt mobilblogga hela dagen, men appen slutade fungera igen... Jag som ville visa min nya snygga jeansjacka! Köpte även ett prickigt linne. Åh dumma app!!
Kollade nyss på halva av första Harry Potter filmen. Men känner mig så yr, så ska ta en dusch och sen öva inför engelska nationella som är om en vecka.
 
 

Mina nya Sportbladet jag ska ha när jag är ute och löper. Råkade ta med blixt först så man ser mest reflexer... Köpte även ett par nya löparskor som jag kan visa upp i ett annat inlägg.

Har fått lära mig en massa skoj idag på fackteckningen. Vi har börjat rita tygprover. Gick dock sådär... Skulle rita ett rosa blommigttyg men så liknande det istället männens kön. Dock blev dem lite bättre och liknade mer blommor när jag la till blad omkring dem och fyllde i lite så det såg ut som blommor. 
Men kul var det iaf!
Just nu sitter jag och pluggar in tygfibrernas egenskaper och sen blir det att göra en massa brännprover på en massa tyger. Så jag ska få leka pyroman med massa tygbitar. 
Nä nu ska jag inte tråka ut er med mitt pluggande!
Hihi min fina vän skicka den här till mig för ett tag sen! :D

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Varmt ute idag höll på att svettas ihjäl! Nu ska jag fortsätta tagga till Emmabodafestivalen som är om 90 dagar!!!!!

Appen funkar! Men ska ju sova nu så slänger upp en bild jag tog när jag fick skorna.

Eftersom blogg.se's app inte fungerar så kommer jag inte lägga upp bilder på det jag köpt och fått. Gör det så fort appen fungerar. 
 
Nu ska jag fortsätta fixa med mitt rum och min nya fina syhörna. See yah!
Kom hem från pojkvännen vid två typ. Åt lite och drog sen till inter sport och handlade nya skor och ett sport set.  Nu skiner solen ute så ska gå ut och sätta mig i solen igen. Uppdaterar senare, och då tänker jag visa mina två nya par skor och mitt nya sport set.
 
Hej hopp! Glad världsbokdag eller nåt!
Sitter och inväntar sista svenska lektionen dock så ska vi få äta tårta mitt i lektionen. Sen blir det hem och ta en snabb dusch och kolla ifall skorna kommit hem. Sen blire hem till pojkvännen!
 
Har just redovisat det kändes bra men gick helt okej faktiskt. Nu sitter jag och väntar på nästa lektion. 
Håller på och förbereder mina två redovisningar jag har imorgon. Samtidigt lyssnar jag på lite Snoop Lion och Miley Cyrus.
 

Lycklig tjej beställde precis sitt första Jeffrey Campbell par!!!! Nu ska jag sitta och vänta på brevbäraren varje dag!

Hatar min skola just nu och alla andra gånger man fått reda på att man egentligen kunnat haft sovmorgon. Som den här tråkiga MÅNDAGEN då jag kunde gått till skolan 11:45 istället för 8:10. Måndag av alla 5 dagar dem har att välja på! Kan man inte bara lära sig mejla sina elever att man inte behöver komma in till skolan om man är klar med uppgiften?
 
Nä, nu ska jag ligga i min säng och tjura och kolla gossip girl.
Allibrall söt och glad! (Jag gick inte med på fjortisminer!) Sen jag då som kände att jag inte ville visa mitt ansikte idag. Så ni får se mina fina byxor och skort istället! 
 
 
Har haft en toppen helg med min pojkvän och har även fått träffa bästa vän i en timme. Så nu är jag jätte glad. Ska kolla new girl och käka godis nu. Sen har jag lovat lillasyster att fota och styla henne.
 
Ångra vad jag sa innan! Det här är bästa låten just nu! 
Vart hemma idag för att bli frisk. Somnade vid 12 och sov i 2 timmar sen så mådde jag bättre. Känner mig mycket piggare än vad jag gjort på hela veckan. Dock så är jag jätte svag så orkar knappt gå upp för trappen eller stå upp alltför länge. Nu ska jag fortsätta dunka musik ur brors högtalare!
 
Robin Thicke – Blurred Lines - Min nya favorit låt! Så himla go!
 
Kollade gamla bilder och hittade bilder från nyår.
Har gjort klänningen helt själv. Kanske borde visa min andra klänning som jag gjort också?
lockigt hår <3
Stack hem från skolan idag med smärtan tar kål på mig. Så imorgon blir det att stanna hemma. 
 
Världens bästa pojkvän tyckte så synd om mig och ville inte att jag skulle vara ensam när jag mådde dåligt. Så han sa att han tänkte komma hit. Jag sa dock att han inte behövde det och att jag inte skulle orka gå ner för trappen och öppna. Då svarar han med " Jag kommer komma om jag så måste klättra igenom fönstret!" .
 
Så himla söt han är. Dock så tvingade jag mig upp ur sängen och ner för trappen för att öppna. Skulle dock vart kul att se han klättra in genom fönstret. 
hmm försökte göra mitt bästa med webcamen. Dagens outfit:
Och mina ben ser jätte smala ut hihihi! Sen så sätter man sig ner och fettet flyter ut och benen blir dubbelt så stora! 
Stack hem efter 2 timmar i skolan, fick sån kramp i magen som inte ville gå över. Jag måste lära mig att inte stressa i skolan... Så fort jag kommer till skolan kommer den där dumma krampen och det har bara blivit värre och värre för varje dag. 
Nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl och dricka te och äta banan. Ska också leta efter något gott i skafferiet!
vaknade för någon timme sen och tog en dusch, nu sitter jag här och nyser. Vill verkligen inte till skolan idag! Vill ligga hemma i min säng och mysa hela dagen och låta min mage slippa ha ont. Men nej det går inte. Det blir skola till tjugo i fem, sedan hem och fixa sen till pojkvännen och se på fotbollsmatch. 
Har suttit och kollar kläder i några timmar nu. Tyvärr måste jag sluta med det nu och skriva klart och öva på min historia redovisning jag har imorgon. Så nu blir det massa plugg innan läggdags. Får se om jag lägger upp något litet inlägg senare när jag är klar. 

 

Så snygg!!!! Jag är inte så mycket för långklänningar, men den här söta klänningen är bara så fin. Tänk att ha den på en fin sommarkväll efter en dag på stranden! Åh jag är kär! 

Hittade även ett par grymt snygga short på samma sida. Tröjan hon har på sig är inte heller helt fel!

Åh men får vänta tills jag får min nästa lön är bara 16 dagar kvar! Lär ändå ha blivit förälskad i något nytt då. Men men en klänning till skadar ju inte... (kläder från  www.boohoo.com)

Boohoo.com, Fashion, klänningar,
Kom nyss hem från skolan och jobbet. Är helt slut i huvudet efter första dagen i skolan efter påsklovet. Imorgon börjar jag inte förens klockan ett. Så nu ska jag gosa ner i min säng och göra absolut ingenting. 
En bild på mina älsklingar! <3 (och ett smutsigt golv!hihi)

Toppen bra dag idag! Vaknade med lockigt hår, sov med en t-shirt på huvudet. Den här gången gjorde jag rätt iaf. Nu är jag i skolan och har fått det högsta betyg man kunde få på engelska uppgiften jag skrev igår. Ett C så känns riktigt bra!

Har börjat och gjort klart hela två uppgifter idag! Känns toppen bra. Svenskan och Engelskan avklarad, nu är det bara arbetsmiljö ,materialkunskap och matte kvar. Historian kan vänta någon dag till för har bara lite finslip kvar på min redovisning och gamla strykjärn!
Nu ska jag skutta in i duschen och lägga i en skön hårinpackning!
Godnatt!
Här kommer allt jag shoppade förra helgen som jag inte orkade lägga upp förra helgen! Hittade många fynd på rean. Bara de randiga byxorna som inte var på rea, de är även mina nya favorit byxor.  Förlåt för mina dåliga fotokunskaper! 
Kör värsta pluggmaratonet sista dagen på lovet innan jag är tillbaka i helvetet. Längtar så tills jag börjar trean då blir det nästan bara hantverkslektioner och bara 2-3 st "vanliga lektioner"! Nu är det nästan inga hantverkslektioner alls och det är riktigt trist för man har inte så mycket tid för att sitta och sy hemma. För när man väl kommer hem är det dags för en massa mer plugg. Blööö ett år kvar tills studenten jag kan klara det! 
 
Min moster från stockholm har vart på besök i helgen. Nyss gav hon mina ben massage. Hon visade även hur mamma skulle massera mina ben. Känns bra att jag kommer få massage varannan dag. Så något positivt med benhinnan! Jag får ju massage. Dock så måste jag säga att massage är så mycket smärta och så lite njutning. Men men mina ben blir lena i alla fall, tack vare oljan. 
Nu ska jag umgås lite med min moster och mina kusiner innan dem åker hem.  Lägger in ett inlägg lite senare på vad jag shoppade förra helgen!
Pappa kom nyss hem med en ny TV. 3D till och med! Så hjälpte till att bygga ihop glasögonen. Har även vart duktig och pluggat matte. Är ju nationella prov om någon månad. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan måla naglarna. Ikväll blir det antagligen mys med pojkvännen. Får se...
 
Snacka om vårkänslor när söta blommor kommer upp lite här och var!
56 minuter kvar... Men ska inte klaga kan ju lika gärna köpa premium... 
Kusinerna har kommit och busar en massa. Själv sitter man och hoppas på att något skoj ska hända den här tråkiga fredagskväll.
 
Pojkvännen stack hem nyss. Fast han stannade kvar lite längre så han kunde få smaka på min goda kladdkaka. Ikväll kommer småkusinerna. Blir skoj och träffa lite stockholmare. Nu sitter jag och lyssnar på musik och undviker pluggandet som borde vara klart på söndag... 
Men hallå vi har faktiskt lov!!!
Klickar in en  bild på lillasyrran! Checka bloggen allibrall
Sockersöt!
Sitter och torkar mitt hår med en bomulls t-shirt. Storasyrran sa att det fick fram ens naturliga lockar. Så tänkte att jag kunde pröva. Vet dock inte hur man ska ha på den så den ligger bara lite löst på..  Men men den torkar ju fint iaf och frotehanddukar sliter så mycket på håret då man sliter upp fibrerna... 
Får se hur det blir! Nu måste jag skynda mig och bli klar så jag inte missar bion!
Städar mitt rum och lyssnar på musik. Njuter även av solen som smyger in genom mina persienner. Snacka om mysigt! Nu ska jag städa klart mitt rum så att jag kan ta en lång dusch sen. Ikväll så blir det bio med pojkvännen, vi firar 3 månader. Vi ska se The host. 
Lägger in en vårig bild jag tog igår! Jag gillar hitta småkryp på blommor... Men dem är söta!
Skriker av smärta! Mina ben dödar mig! Dumma benhinneskit, jag som trodde jag var på bättringsvägen och nu så känns det som mina ben gick tillbaka till ruta ett. Snacka om smärta! Nu ska jag skrika i min tystnad så jag inte väcker mafilijen!
Godnatt efter en mysig kväll med goa Eleonorsch och knäpp film!
Nu drar jag till Eleonorsch blir att cykla hem sent i natt så får väl se om jag skriver något inlägg då. Skulle egentligen umgås med lite vänner man inte sett på länge men bussarna gick så dåligt. Dumma landet!!!
Ha en skoj kväll!
Tack vare världens bästa och söta farmor så har man nu en VIRKAD blus. Hon hade råkat krympa sin blus i tvätten. Så hon hade gömt blusen i garderoben. Men jag hade lyckan att hitta den och den är toppen fin!
TACK FARMOR! <3
Dagens shopping!
Bling bling från Glitter!

Enkel klänning från H&M!

Tröja från New Yorker.
MINA NYA ÄLSKLINGAR FRÅN ARNOLDS! 
 
 
 

Nu blev det paus från shoppandet igen! En kopp cappucino innan jag drar hem. Checka: www.fakeitmakeit.blogg.se

Sitter och käkar kebabrulle med min fina vän! Har shoppat en massa najjsiga saker som jag ska visa sen!

Rotade igenom min garderob och hitta dem här söta öronhängena som jag helt glömt bort att jag hade! Nu känner jag mig mycket vårigAre hihi!

Nu ska jag kila iväg och tjocka mig med mina vänner! Efter ha jobbat i 5 timmar så känns det faktiskt okej att käka en massa strunt! 
Sitter och gör ingenting. Eller jo jag tjockar i mig allt godis ur påskägget... Imorgon blire att jobba sen blir det att träffa tjejorna. 
Ska nog ta och nätshoppa lite så jag inte blir alltför tjock!
Fina blommor hemma hos farmor
Har inte haft tillgång till någon bra teckning under hela påskhelgen. När jag väl kom hem igår så var jag bara hemma en timme sen drog jag för att mysa med min pojkvän så då hade jag inte lust att blogga. Men här har ni bilder från min påskhelg!
Fick fin besök av den här sötnosen! Farmors nya älskling.
En söt fågel som flög iväg när jag skulle ta kort på den.
 
Hoppas alla haft en toppen påsk!