Den här torsdags kvällen är ganska värdelös borde egentligen sitta och plugga matte och skriva klart ett kompendium som borde vart klart för ett halvår sen. Men men jag har ingen ork, kom hem vid halv fem och då var jag super duper trött så låg och kollade på massa avsnitt från gossip girl säsong 3. Sen nu för cirkus en halvtimme sen så dök mina små kusiner upp dem ska sova här över natten för att senare dra vidare. De hade även med sig systemkameran!! Så nu kommer det bli massa fler bilder förhoppningsvis. 
 
Och bara för att vara lite random så tänker jag slänga in lite bilder på lite söta djur jag träffade på i sommras.
 
Snacka om att chilla hela dagarna med rumpan i vädret! 
 
 
Åh vill ha en apa som inte sitter i bur! Den ser så ledsen ut bakom gallret! :(

Jfr gjorde min dag! Vann ett skal hos dem härom dan och nu låg det i brevlådan! Det gjorde min dag!! Vädret gjorde också min dag! Haha älskar sol. Vill ha mer sol och värme nu!!

Efter ett par dagar då jag mått ganska dåligt, så mår jag faktiskt toppen bra! Har bott ett par dagar hos en underbar kompis som ställer upp när jag behöver fly ibland! :) 
Snart så kommer min kille och gör mig på ännu bättre humör. Det behövs när man har en så energitagande person i närheten.... 
Men tur som var kan jag fly till min vän och pojkvän nästan när jag vill! 
Nu ska jag städa mitt rum så att min kille inte svimmar av alla kläder!
Kort inlägg ja!
Men imorgon kommer systemkameran hem! Då kommer det antagligen bli lite mer uppdatering! :)
 
Idag har min dag vart sådär oerhört knasig! Folk har både vart sjukt trevliga och otrevliga. 
Den här killen borde iallafall få en bukett rosor. Skulle ta en fika på stan med min pojkvän, så ställer vi oss i kön för att beställa. Så visar det sig att han känner killen framför så dem hälsar osv. Så när det väl är killens tur så vänder han sig om och frågar vad vi vill ha sedan så betalar han det. Borde finnas fler sånna männsikor, för det gjorde min dag!
 
Sen kom ju tanten som ville förstöra min dag genom att ryta åt mig så jag håller på att kissa på mig...
Jag var inne i godisbutiken här i stan. 
Jag(till min kille) : Jag ska bara ha en klubba sen är jag klar.
Tanten som står och blockerar klubborna: SKA DU INTE ALLS! 
 
Jag blev helt chockad så gick därifrån. Dock så känner jag igen tanten sen innan... Hon har nog inte alla hästar hemma men det betyder ju inte att man måste vara otrevlig. Eller?
 
Aja folk borde vara mer som killen som bjöd på fika och inte som den där kärringen...
 
 
 

Blev en sväng till stan idag med! Lovade min lillasyster att hänga med på one direction butiken. Den första butiken i Europa. Dock var det så lång kö så vi gick och shoppade tills vi var nöjda. Jag stack hem och mamsen hängde med henne till butiken så hon kunde få köpa sig något. Hon köpte en keps för 200kr. Här får ni en snabb bild på vad jag fyndat idag! Kan ju säga att jag är pank nu. Men klarar mig nog till den 25 för då blire lön!

Lägger in lite snabba bilder på vad jag shoppat efter 8 timmar på stan. Visar dem bättre den dag jag har på mig något av plaggen!

Efter en lång resa sitter jag nu i stockholm och umgås med mina busiga kusiner. Är sjukt trött och har inte så mycket att säga ville mest uppdatera bara för att ni ska kunna veta att jag lever. Imorgon blir det shopping! Nu ska jag vara social med mina kusiner puss och hej!
 
Ni kan få kika på några bilder från spanien tills jag uppdaterar igen!
 
 
Sitter och ritar lite och ibland får jag ryck och prövar alla kläder i garderoben. Jag borde egentligen försöka packa en väska med massa kläder och sånt som behövs för 4 dagar i en annan stad. Men undviker det istället... Beror väl på att jag faktiskt inte är så sugen på att åka iväg. Det är faktiskt skönt att bara ligga hemma och slappa. Men det är absolut förbjudet i min familj. Fast ska inte klaga! Jag gillar resa särskilt på shoppingresor!
 
Här får ni en sneak peak på min snygga jacka. Som jag även designat och sytt alldeles själv! (skryter lite lagom..)
Ni får se mer av min jacka en vacker dag, då systemkameran kommit hem från sin lilla tripp på Gotland. Tänk kameran Lars-Olof är helt själv på Gotland! Men en fågel viskade mig i örat att han kommer hem till sin familj nästa vecka!!!
 
 
 
 

 

Klippte mitt hår nyss.Det behövdes verkligen klippas! Inte klippt eller toppat mitt hår på 2-3 år! Helt sinnes att jag en har hår kvar. Men nu är det i alla fall super duper fräscht! Jätte skönt att ta på också! Nu får det dröja ett par år innan jag kipper det igen.... eller?

 

Fick syn på en ny serie och den är helt grym! Serien handlar om en seriemördare som heter Joe Carroll. Morden är som en religion för han har flera anhängare som hjälper honom att mörda och som ser Joe som en "gud". Men mannen som satte dit honom första gången försöker nu sätta dit honom igen. Det vill säga den föredetta FBI agenten Ryan Hardy.

url.jpg

 

Trailer:

 

Man blir överraskad hela tiden! Sjukt bra! längtar tills nästa avsnitt kommer ut.

 

Hade riktigt skoj igår. Först så bakade jag cupcakes som ni kunde se i förra inlägget, efter det så kom halva min släkt hit för att fira min lillasyster som fyllt 13 år. Det var super mys för fick sitta och mysa med två bebisar som bara är några veckor gammla (Eller man kanske ska säga unga).I alla fall så var Emil och Elvis jätte mysiga, även mina andra kusinbarn var hos mig och busade igår. Efter det så drog jag hem till min pojk och fick pizza och jordgubbar! Och på morgonen så gav han mig nutella! <3 
 
Nu sitter jag här framför datorn. Ska snart äta lite sen blie att ta en dusch så att jag sedan kan dra på filmkväll med mina gamla klasskompisar!
 
 

Bakat som en galning idag, bara för att min lilla syster har kalas! Tänkte uppdatera mer senare! Men ni kan få kolla på mina små rosa söta cupcakes sålänge.

Såg att Egoina hade en tävling. Man kan vinna serien GIRLS på dvd!! Skulle vara najs att vinna det nu när man ändå bara ligger hemma och stirrar. Då kan man lika gärna stirra på någon serie. Jag har ju dock sett alla senaste avsnitt av mina favoritserier. Så en helt ny serie skulle vara som nutella på en måndag! D.v.s. HELT FANTASTISKT!
 

url.jpg

Tryck på tjejerna för att komma till tävlingen! :D

och här kan ni checka in trailer:

 

 
Min lillasyster tyckte att jag skulle ha den här som header. Men njaaa tror inte det asså men vi kan göra det till en ny katerogi istället. "Mitt liv som gris" 
 
Tackar min lillasyster för den smickrande bilden!
Glömde nästan att säga vad jag tyckte om Texas Chainsaw Massacre 3D.
Den var blodig.... Mådde illa ett tag men sen så gick det över för att jag var så rädd. Så om man är ute efter en blodig och läskig skräckfilm är väl den perfekt. Dock tycker jag inte det var något nytt. Handlingen var väl bra tills ja slutet. Slutet förstörde allt, jag tänker inte spoila för er. Men kan iaf säga att jag blundade, skrek, skuttade till ett antal gånger. Det var ju trots allt en skräckfilm. 
Jag föredrar dock skräckfilmer som har en logisk handling och ett grymt slut! Jag hatar "Baserad på sann historia!" Det gör filmen så mycket värre.
 
Men ialla fall om du gillar blod och skräck så bör du se Texas chainsaw massacre i 3D. Utan 3D är det nog som en helt vanlig motorsågsmassaker...
 

url.jpg

Grrrr! Nya H&M reklamen är ju bara mums! Checka in:
 
THAT ASS!!!!
 
Blir faktiskt sugen på att köpa dem kläderna? Udda? JA! Jag är ju tjej vad ska jag med ett par kalsonger till? Visst jag kan ju alltid sova i dem, eller?
 
Nä nu ska jag springa ner och sno bulldeg från mamma och sen sitta och se söt ut.
Ska berätta om min dag idag. Jag steg upp halv sju gick ner åt frukost gick upp och la mig igen. Vaknar en timme senare inser att jag sovit och nu måste stressa! Shiet vad kul! Nej detta är total tråkigt att läsa!
 
Idag så har jag vart i skolan och pratat engelska, efter det blev det att ta bussen till praktiken och sen efter det lämna in en jobbansökan på "Hemlig plats" sen dra till jobbet och tjäna cash! Sen drog jag hem, hungrig som en varg hittade jag ett ballerina kladdkaka paket i skafferiet. Gjorde min kväll tills pappa kom hem med super duper goda vindruvor! Då var det bara att slänga ballerina kladdkakan i väggen. Sen efter 1234776543 vindruvor så mådde jag piss. Så nu sitter jag här och väntar på att det ska växa vindruvor ur näsan på mig.
 
Tjingeling!
Drogar den här låten! Tack vare att jag hör den på praktiken varje dag! Så mycket bättre än originalet. Älskar soundet!
 
 
HÖJ VOLYMEN OCH TRYCK REPLAY! <3
Helgerna är så underbara, men så kommer söndagen och jag hamnar i depp mode. Vill göra så mycket men har ändån ingen ork för att det känns värdelöst när en ny vecka är på väg. Den nya veckan kommer i stort sätt se likadan ut som den förra gjorde varje dag...
skola-praktik-jobb
Praktik-skola
praktik-skola
osv osv...
känns så värdelöst när man måste åka till skolan och ha praktik samtidigt? Snacka om att slösa tid på att åka fram och tillbaka. Ska inte klaga om en vecka blir det lov! Och helgerna är faktiskt underbara, sitta hemma och bara ta det lugnt eller festa loss och glömma allt i vardagen för en stund. Men sen kommer ju söndagen...
Den är ju skön på sitt sätt, men den känns så värdelös. Man bara planerar att göra en massa som t.e.x. plugga och träna och vara värsta duktiga flickan. Men iställer så hamnar man framför TV:n och datorn. 
 
Det är inte det att jag har svårt att ta tag i saker. Det har jag lätt för. Men när det gäller söndagar så säger min hjärna och kropp stopp!
Jag är nog inte ensam om att känna så.
 
Vilket deppigt inlägg... Skyller på mina kvinnliga hormoner som spelar mig ett spratt!
Idag, eller rättare sagt ikväll så tänkte jag försöka hitta på något att göra hemma. Så tänkte dela med mig av vad jag tänker göra!
-Träna
-Pröva olika sminkningar
-eventuellt plugga lite matte
-leka i illustrator 
-Tecka lite
-se massa serier
-ansiktsmask
-måla naglarna
 
Hihi ska ha en riktig myskväll med mig själv. Ska göra mig så himla fin också så att jag kan charma byxorna av min man imorgon. Dubbel dejt med min ex fru och hennes man och sen min man! Det kommer bli super skoj men även läskigt! Vi ska se Texas Chainsaw i 3D!! Kommer dö men tänkte iaf meddela er om filmen är bra eller ej när jag sett den. Sen så kan jag dö. 
 

Texas_Chainsaw_Massacre_3D.jpg

Sitter framför datorn och möglar medan alla andra har fullt upp med att se på fotboll, klaga på dem som uppdaterar facebook stup i kvarten för att berätta hur det går i fotbollen, klaga på dem som klagar osv osv osv....
 
Jag sitter inte bara och möglar! Sitter och tänker också, tänker på hur det suger att inte vara arton år! Det är så mycket som man inte får. Det är väldigt frustrerande t.e.x. när man hittat ett jobb man vill söka till där allt passar dig och jobbet är verkligen perfekt men så kommer det den där dumma och irriterande meningen : "Du måste fyllt 18 år." 
Så sjukt irriterande! Det är detsamma när man blir sjukt sugen på att vara med i en tävling och så kommer den där förbannade meningen igen! "Du måste fyllt 18 år." 
Jag bara klagar men det är så sjukt irriterande när man bara har några månader kvar. Jag kan inte hjälpa att jag föddes sent på året? Det borde stå : "Du får söka/tävla om du blir 18 i år!" 
Det skulle vara hel grymt och man skulle slippa anklaga sina föräldrar för att de haft "skoj" under fel tidpunkt!
 
Äsch mina önskningar kommer slå in en vacker/ful/fin dag! Den dagen kommer jag fira med nutella!
 
Knappt två veckor kvar till alla hjärtans dag! För att vara exakt så är det bara elva dagar kvar. Så har lite smått panik för har inte en aning om vad jag ska ge bort. Jag tänkte att jag inte kan vara den sista personen på jorden som inte har en aning om vad man ska ge. Visst man kan ju ge en bukett med röda rosor eller en massa gelehjärtan. Men jag hatar gelehjärtan så känner att det är helt onödigt att ge bort. Visst rosor är fint men jag vill ge något som räcker längre! Därför sitter jag och funderar på allt möjligt just nu! Så tänker dela med mina sjuka tankar på vad jag kan ge bort. Håll i er eller nåt!
 
-Min första tanke var att köpa nya underkläder till mig själv och vara sådär romantisk som på film och tända en massa ljus och lägga massa rosblad över allt. Men det blir för jobbigt att plocka upp...
 
-Sen fick jag en ny idé! Eftersom att jag är ett stort fan av nutella så tänkte jag slå in en massa nutella burkar och ge bort dem. För att visa min kärlek. Men så kom jag på att jag skulle bara äta upp allt... Så ytterligare ett förslag som inte funkar.
 
-Hemlagat, tre rätters, tända ljus! Låter super mys, men så är det ju så att varje gång jag lagat mat till honom så har jag bränt maten. Så det skulle sluta med pizza framför tv:n... Tro inte att jag suger på att laga mat nu, för det gör jag inte! Kan laga mat perfekt när jag inte anstränger mig, hel knäppt men sant.
 
Får ser hur det blir med det. Är ju trots allt elva dagar kvar så har lite tid att tänka. Antagligen kommer det väl bli en nalle med ett hjärta där det står "I love you" och en massage med happy ending! Men happy ending är aldrig fel, eller?